Nazywam się Stanisław Szczechowicz, mam 50 lat i mieszkam w Waksmundzie na Podhalu. 14 lat temu zdiagnozowano u mnie stwardnienie rozsiane.

Początkowo nie było to aż tak uciążliwe. Niestety w tym momencie poruszam się o kuli, mam duże problemy z utrzymaniem równowagi oraz wykonywaniem podstawowych czynności. Musiałem zrezygnować z prowadzenia gospodarstwa rolnego, gdyż objawy SM nasilały się. Bardzo proszę, jeśli tylko możesz, przekaż wpłatę na moje subkonto. Środki przeznaczę na dofinansowanie miesięcznych kosztów lekarstw, pobytów w sanatorium oraz codziennego funkcjonowania.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szczechowicz, 6633 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą oraz codziennym funkcjonowaniu.