Nazywam się Stanisław Poćwierz, lat 38. Zawsze byłem honorowy i ambitny. Nigdy o nic nie prosiłem, satysfakcję sprawiało mi to co zdobyłem sam. Lecz sytuacja się zmieniła w 2015 roku. Uległem wypadkowi i niestety mam porażenie kończyn dolnych, przez ucisk na rdzeniu kręgowym.

Poruszam się na wózku inwalidzkim. Twój 1% daje mi 100% możliwości sprostania trudom życia, jakie niesie poruszanie się na wózku inwalidzkim. Dziękuję wszystkim znajomym, przyjaciołom oraz życzliwym nieznajomym, którzy wesprą mnie 1% podatku i darowizną. Będą one ogromną pomocą dla mnie w pokrywaniu kosztów rehabilitacji, zakupu sprzętu i leków.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem POĆWIERZ,13653 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.