Hej! Jestem Stasiu! Urodziłem się 2.10.1018 roku. Nic nie wskazywało że będę miał problemy zdrowotne. Dostałem 10 punktów w skali Agpar. Po kilku godzinach miałem zaburzenia oddychania, w 2 tygodniu życia bezdech i pierwsze drgawki-napad padaczki.

W 6 tygodniu życia rezonans wykazał liczne torbiele. Mam też padaczkę, wzmożone napięcie mięśni oraz opóźniony rozwój psychoruchowy. Z powodu nietolerancji białka jestem na specjalnej diecie Nutramigen LLA LIPIL. Jedyną szansę na poprawę zdrowia i sprawności daje systematyczna, wieloprofilowa rehabilitacja, która jest bardzo kosztowna.

Pomoc dla Stasia!

Możesz mi pomóc w leczeniu i rehabilitacji, codziennym funkcjonowaniu przekazując 1% podatku na moje subkonto w Fundacji Avalon z dopiskiem OBURZYŃSKI, 10784