Witam, nazywam się Stanisław, mam 50 lat. W marcu 2015 r. przeszedłem operację krwiaka glowy, następstwem był niedowład czterokończynowy, afazja, spastyczność...

Witam, nazywam się Stanisław, mam 50 lat. W marcu 2015 r. przeszedłem operację krwiaka głowy, następstwem był niedowład czterokończynowy, afazja, spastyczność. Dzięki rehabilitacji i determinacji rodziny odzyskałem mowę i częściową sprawność, niestety ciągle jestem przykuty do łóżka i potrzebuję pomocy innych osób. Mam szansę usprawnić się, żeby w miarę normalnie żyć. Potrzebuję rehabilitacji, która jest kosztowna. Proszę o pomoc.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nieścior, 5331, wspieracie mnie Państwo w powrocie do zdrowia.