Odkąd pamiętam wózek jest częścią mnie, namiastką niezależności. Życie z SMA (Rdzeniowym Zanikiem Mięśni) to trasa jednokierunkowa. Nie mogę zmienić mojej drogi, mogę zmienić perspektywę.

Wózek który posiadam ma już 16 lat, pewnie sam się dziwi, że jeszcze działa. Z czasem mój stan zdrowia pogorszył się, więc jest potrzeba dostosować sprzęt i otoczenie do moich możliwości i potrzeb. By codzienne życie nadal było przygodą, zbiorem pozytywów, walizką dobrych wspomnień, ciepłych uczuć, niezbędny jest nowy sprzęt. Niestety to bardzo kosztowne stąd prośba o wsparcie, za które z góry Dziękuję. Sonia

Życie to dar, a gdzie bywa trudniej, jest możliwością przekazywania dobra z rąk do rąk.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TYBORA,12058 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie i walkę o niezależność.