Witam, mam na imię Sławek i mam 47 lat. Od 25 lat jestem osobą niepełnosprawną. Wskutek wypadku doznałem urazu rdzenia kręgowego na odcinku szyjnym. Jestem całkowicie sparaliżowany i uzależniony od osób trzecich.

Mam sporo zainteresowań, marzeń i mnóstwo chęci, by normalnie żyć. Aby temu sprostać potrzebuję wsparcia Państwa dobrych serc. Przekazane środki przeznaczę na rehabilitację, zakup leków, środków opatrunkowych, opału na zimę i w wielu, wielu innych życiowych potrzebach, których nie jestem wstanie sam kupić za środki jakimi dysponuję.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZAMOCKI, 4092 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane serce, bardzo serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Sławek.