Nazywam się Sławek Ogrodnik, jestem 39-latkiem. Mam żonę i dwoje dzieci. W lipcu 2014 r. uległem poważnemu wypadkowi, w wyniku którego maszyna zmiażdżyła mi nogi. Lekarzom niestety nie udało się uratować prawej i amputowali ją powyżej kolana, a o lewą podjęli intensywną walkę, która trwa do dzisiaj. Przed wypadkiem byłem aktywny zawodowo, uprawiałem sport, prowadziłem aktywne życie rodzinne. Bardzo proszę o pomoc. Zebrane środki chciałbym przeznaczyć na rehabilitację i zakup wózka inwalidzkiego aktywnego, które umożliwią mi sprawniejsze poruszanie się oraz uprawianie sportu.  Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ogrodnik, 5023, pomagacie mi Państwo w codziennych zmaganiach.

Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.