Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Seweryn. W dzieciństwie uległem wypadkowi samochodowemu, który doprowadził do paraliżu i od tej pory poruszam się na wózku inwalidzkim...

Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Seweryn. W dzieciństwie uległem wypadkowi samochodowemu, który doprowadził do paraliżu i od tej pory poruszam się na wózku inwalidzkim. Dzięki ciężkiej i regularnej rehabilitacji udało mi się odzyskać pewną niezależność i samowystarczalność. Niestety moja sytuacja finansowa nie pozwala mi na dalszą rehabilitację i zakup niezbędnego sprzętu rehabilitacyjnego, a to jest podstawą mojej egzystencji. Wiem, że przede mną wciąż jeszcze wiele pracy, abym mógł być w pełni samodzielny, spełniać marzenia i realizować pasje. Proszę o pomoc i dorzucenie swojej małej cegiełki, by pomóc mi w mojej drodze ku lepszemu życiu.

PROSZĘ POMÓŻ MI ODZYSKAĆ NIEZALEŻNOŚĆ W CODZIENNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gierałt, 7165 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o niezależność.