Cześć, mam na imię Sebastian, urodziłem się 12.01.2018 roku. Zaraz po urodzeniu lekarze stwierdzili u mnie zespół Downa oraz wadę serduszka w trzecim miesiącu swojego życia przeszedłem ciężką operację serduszka na szczęście operacja przebiegła pomyślnie.

Jestem pod stałą kontrolą wielu lekarzy specjalistów oraz uczęszczam na rehabilitację ponieważ mam obniżone napięcie mięśniowe. Dużo pracy za mną a jeszcze więcej przede mną. Dzięki waszej pomocy będzie mi łatwiej a zebrane środki pozwolą pokryć mi koszty różnych form rehabilitacji oraz pozwolą mi wyjechać na turnus edukacyjno – rehabilitacyjny.

Przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STUCZYŃSKI,13877 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie i walkę o zdrowie.