Nazywam się Sebastian Młynarczyk, mam 39 lat. W maju 2015 roku miałem niedokrwienny udar mózgu oraz złośliwy obrzęk mózgu, w wyniku czego miałem zabieg prawostronnej kraniotomii  i częściową resekcję płata czołowego. Po miesięcznej walce o życie rozpocząłem rehabilitację, którą cały czas kontynuuję. Obecnie mam porażoną lewą stronę ciała oraz spastykę lewej  górnej i dolnej kończyny. Dzięki Państwa wsparciu mogę nieprzerwanie się rehabilitować, co daje efekty w postaci  stopniowej poprawy mojego stanu zdrowia. Coraz mocniej wierzę, że uda mi się dojść do pełnej sprawności.

TWÓJ 1% PODATKU TO SZANSA DLA MNIE NA POWRÓT DO WIĘKSZEJ SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Młynarczyk, 8019 pomagacie mi Państwo opłacić koszty rehabilitacji i leczenia, a także wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.