Nazywam się Sandra Hamulczyk i mam 31 lat. W 2008 roku w wyniku wypadku złamałam kręgosłup, co doprowadziło do uszkodzenia rdzenia kręgowego z porażeniem (paraliżem) kończyn dolnych.

Od tamtej pory poruszam się na wózku inwalidzkim. Od chwili wypadku systematycznie się rehabilituję w wielu ośrodkach. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie takich kosztów, jak zakup sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokrycie kosztów związanych z pobytem w ośrodkach rehabilitacyjnych oraz zakup leków.

POMÓŻ MI BYĆ SPRAWNĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem HAMULCZYK, 874 wspieracie Państwo mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz mój powrót do zdrowia.

Za każde wsparcie serdecznie dziękuję.