Mam na imię Sabina, mam 26 lat...

Mam na imię Sabina, mam 26 lat. Gdy miałam 17 lat, zachorowałam na SM. Początki choroby były dla mnie bardzo trudne, był to dla mnie szok, lecz walczyłam i nie poddawałam się. Wierzyłam, że będę mogła normalnie żyć. Skończyłam liceum, zdałam maturę i zaczęłam studia. Z czasem choroba zaczęła postępować. Od sześciu lat jestem niepełnosprawna. Potrzebuję całodobowej opieki, ponieważ jestem niewidoma i mam porażenie czterokończynowe. Przez cały czas mam ogromny ból mięśni, kości i spastyczność, która chwilami jest nie do zniesienia. Na chwilę obecną może mi pomóc i przynieść ulgę w cierpieniu jedynie kosztowna rehabilitacja. W Polsce lekarze nie są już w stanie mi pomóc. Dlatego mam nadzieję, że dzięki ludziom dobrej woli, będę mogła podjąć leczenie za granicą. Przez te wszystkie lata mojej choroby, moi rodzice z trudem, ale jakoś radzili sobie finansowo. Rok temu po długiej i ciężkiej chorobie zmarł mój tata. Od tego czasu nasza sytuacja finansowa znacznie się pogorszyła.Pomimo sytuacji, w której jestem, cały czas wierzę, że będę zdrowa. Walczę z bólem i nie poddaję się. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję ludziom wielkiego serca.Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Górecka, 2589 wspieracie Państwo mój powrót do zdrowia. Dziękuję.

POMÓŻ MI WALCZYĆ!