Mam na imię Ryan. Jestem wesołym i wrażliwym chłopcem. Cierpię na chorobę oszukującą zmysły - autyzm dziecięcy. Borykam się również z nieprawidłowym napięciem mięśniowym.

Małymi krokami i ciężką pracą zmieniam swoje życie na lepsze. Potrzebuję intensywnej i systematycznej terapii, leczenia i suplementacji, aby funkcjonować jak każdy chłopiec bez strachu, bólu i wstydu. Zrobiłem już duży postęp i dzięki Wam zrobię jeszcze więcej. Nie poddam się, nie zamknę w sobie. Otworzę się na świat i pokażę na co mnie jeszcze stać.

TWÓJ 1% OTWIERA DLA MNIE CAŁY ŚWIAT

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Szmeil,10655 wspierają mnie Państwo w rehabilitacji, terapii, badaniach i codziennym funkcjonowaniu.

Bardzo Państwu dziękuję za pomoc w dążeniu do osiągnięcia celu. Ryan :)