Cześć mam na imię Rozalia i mam prawie 3 latka. W moim pęcherzu jest bardzo duży guz, który niestety zajmuje prawie cały pęcherz, jest to nowotwór złośliwy - Rhabdomyosarcoma. Od września jestem pod opieką onkologów.

Od tego czasu walczę o normalne życie. Obecnie skończyłam pierwszy etap chemioterapii i czeka mnie operacja, a później dalsze leczenie. Przede mną i rodzicami jeszcze długa walka o zdrowie. Chciałabym Was prosić o wsparcie w leczeniu, życiu codziennym, bym mogła cieszyć się wraz z rodzicami z każdego wspólnego dnia.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŁYŻWIŃSKA,12172 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazaną pomoc bardzo dziękuję. Rozalia z Rodzicami.