Nazywam się Robert Świerczewski, choruję na miażdżycę zarostową tętnic kończyn dolnych. Po licznych zabiegach i operacjach straciłem obie nogi. Poruszam się na wózku, co jest trudne w nieprzystosowanym mieszkaniu. Potrzebuję środków na regularną rehabilitację i sprzęty ułatwiające mi funkcjonowanie w życiu codziennym.

Pomóżcie mi odzyskać wiarę i nadzieję na lepszy los. Chciałbym prowadzić normalne życie, wrócić do swoich pasji, którymi jest wędkowanie i grzybobranie. Nowy wózek lekki "Panthera X" umożliwi mi sprawne poruszanie się.

PROSZĘ, POMÓŻ MI LEPIEJ ŻYĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŚWIERCZEWSKI,2475 pomożecie mi w codziennym funkcjonowaniu i zakupie nowego lekkiego wózka, który jest łatwiejszy w transporcie i używaniu.

Z góry Dziękuję za każdą pomoc i wsparcie.