Mam na imię Robert, w 2008 r. uległem wypadkowi komunikacyjnemu, w skutek którego doznałem uszkodzenia rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym.

Od tamtej pory każdy dzień to całkowicie nowa przygoda. Aktualnie wychowuję 5-letnią Córkę oraz planuję wesele z moją Narzeczoną. Z wykształcenia jestem mechanikiem, na szczęście świetnie odnajduję się przed komputerem dzięki czemu prawie od samego początku pracuję. Staram się nie zwalniać tempa z rehabilitacją, a udaje mi się to tylko dzięki Waszej corocznej pomocy w postaci wpłat. Dlatego serdecznie Wam dziękuję i zachęcam do dalszej pomocy.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNEJ REHABILITACJI

Przekazując 1% podatku i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PIETRAS, 8657 wspieracie Państwo moją rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie.

Robert Pietras