Mam 44 lata i czuję, że mój cały świat runął w gruzach. W maju tego roku, tuż przed moimi urodzinami zdiagnozowano u mnie złośliwego raka piersi. Diagnoza: rak naciekowy sutka.

Dość szybko, bo w lipcu 2020 przeszłam mastektomię, odjęto mi lewą pierś. Potem, po konsylium ustalono datę kolejnej operacji na 20.08.2020r. Tym razem by usunąć całkowicie węzły chłonne. Lekarze mają określić jaki będzie dalszy tok leczenia. Chemia, radioterapia, farmakoterapia hormonalna. I wiem, że sama nie dam rady. Dlatego, proszę Was o pomoc. Każda, nawet najmniejsza wpłata jest na wagę złota. Pozwoli mi przeżyć kolejne dni, i przeć do przodu ku życiu bez raka.

PMOŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WITKOWSKA,13803 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie