Od sierpnia 2016 roku walczę z nowotworem złośliwym jelita grubego (IV stopień). Przeszłam cztery poważne oracje oraz cztery kursy chemioterapii, w tym udział w badaniach klinicznych w Hiszpanii.

Nie poddaję się i wierzę mocno, że dzięki postępowi medycyny jestem w stanie wygrać z chorobą. Niestety możliwości leczenia w ramach NFZ i dostęp do najnowszych leków w Polsce są mocno ograniczone. Dlatego muszę szukać pomocy za granicą (badania kliniczne) czy kupując w Polsce drogie leki nierefundowane. Liczę na Twoją pomoc i na Twój 1% na moje leczenie. Moją historię znajdziesz na http://kulakowska.eu

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Kułakowska, 9090 pomagają mi Państwo w zmaganiach z chorobą oraz codziennym funkcjonowaniu.

Odsłony: 2033