Szanowni Państwo, We wrześniu 2015 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy jajników...

Szanowni Państwo,We wrześniu 2015 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy jajników. Moje poukładane dotychczas życie przewróciło się do góry nogami, plany się zmieniły, a to co było kiedyś obce: szpitale, kroplówki i lekarze stały się codziennością. Nie poddaję się i walczę każdego dnia, choć przyznaję, że nie jest łatwo. Jedynie dzięki Państwa zaangażowaniu udało mi się osiągnąć to co mam w tej chwili.Pragnę podziękować z całego serca za przekazaną dla mnie darowiznę. Dzięki Wam będę mogła dalej podejmować walkę o powrót do zdrowia. W związku z tym ponawiam prośbę do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gieras, 7492 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.