Kilka lat temu Rafał był pełnym życia, zdolnym, pracowitym młodym człowiekiem. Świetnie grał na perkusji. Niestety, jego plany życiowe i marzenia legły w gruzach. Choroba Wilsona przykuła go do wózka inwalidzkiego.

Rafał nie chodzi, nie mówi, podwójnie widzi, ma silne skurcze kończyn, problemy z przełykaniem. Wymaga kosztownej terapii lekami, opieki i pomocy przez 24 godziny na dobę oraz ciągłej, bardzo kosztownej rehabilitacji. Życie Rafała teraz to wózek inwalidzki, leki i pożywienie podawane przez rurkę PEG w brzuchu oraz marzenie, żeby móc w miarę normalnie żyć.

POMÓŻ RAFAŁOWI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szczygielski,10837 wspieracie Rafała w codziennym funkcjonowaniu. Za wszelką okazaną pomoc BARDZO DZIĘKUJĘ!