Kochani Sebastian od urodzenia  nie widzi, nie mówi, nie chodzi w wyniku dziecięcego porażenia mózgowego...

Sebastian: Kochani Sebastian od urodzenia  nie widzi, nie mówi, nie chodzi w wyniku dziecięcego porażenia mózgowego. Syn wymaga intensywnej stałej rehabilitacji, aby utrwalać nabyte umiejętności w walce z chorobą i stawać się bardziej sprawnym by łatwiej funkcjonować w życiu codziennym. Pieniążki przekazywane przez Państwa będą wykorzystane  na turnusy rehabilitacyjne. Informacja o rehabilitacji jest na Facebooku "Pomoc dla Sebastiana": https://www.facebook.com/pomoc.dla.Sebastiana.Szajka/?fref=tsRafał: Witam, jestem tatą Sebastiana, od  2010 roku jestem inwalidą po ciężkim wypadku komunikacyjnym nie z mojej winy. Jestem po ośmiu operacjach ratujących mi życie: (zapalenie otrzewnej, sepsa) w wyniku tego wypadku sam wymagam rehabilitacji i drogich lekarstw. Bardzo byłbym wdzięczny za okazanie nam wsparcia w dążeniu do lepszej sprawności w codziennym zmaganiu się z naszą niepełnosprawnością.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szajek, 6442 pomagacie nam Państwo w codziennej walce o sprawność.