Nazywam się Rafał. Od kilku lat choruję na rzadką, nieuleczalną chorobę Zesztywniające Zapalenie Stawów Kręgosłupa oraz łuszczycę. ZZSK to choroba, która zmieniła moje życie. Choroba ta powoduje u mnie duże i bardzo bolesne ograniczenie kręgosłupa powodujące niesprawność.

Z natury jestem optymistą i dlatego nie poddaję się. Chcę jak najdłużej być samodzielnym człowiekiem. Postępująca choroba pogarsza mój stan zdrowia. Aby móc spowolnić jej rozwój poddaję się kosztownemu leczeniu oraz potrzebuję stałej rehabilitacji, dzięki której mogę w miarę normalnie poruszać się. Dzięki Państwa pomocy będę mógł systematycznie się rehabilitować.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Stankiewicz, 7216 pomagacie mi codziennym funkcjonowaniu oraz walce o sprawność.

Serdecznie dziękuję.