Witam! Nazywam się Rafał Łukasiak, mam 22 lata. W roku 2014 przeszedłem operację kręgosłupa na wysokości L5-S1 (odcinek lędźwiowy i krzyżowy). Do tej pory radziłem sobie sam, nie korzystając z żadnej pomocy, jednakże nasilający się ból i problemy z chodzeniem zmuszają mnie do zwrócenia się po pomoc do Państwa. Proszę Państwa o przekazanie 1% podatku. Potrzebuję rehabilitacji oraz wizyt u specjalistów aby łatwiej było mi funkcjonować i zmniejszyć do minimum ograniczenia fizyczne z jakimi mam do czynienia. Przede wszystkim nie chcę się poddać i usiąść na wózku inwalidzkim.  Każdy z nas może nieść szczęście!

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Łukasiak, 5400, pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.

Każdy z nas może nieść szczęście!