Dzień dobry, mam na imię Rafał, w 1987 roku po nieszczęśliwym skoku do wody, uszkodziłem kręgosłup. Efektem wypadku jest niedowład czterokończynowy, poruszam się na wózku elektrycznym.

Od momentu wypadku sport stał się dla mnie wszystkim. Mój ulubiony team w piłce nożnej to Śląsk Wrocław. Pozostało mi oglądanie w TV i jeżeli tylko mogę, na stadionie i w wyjazdach zmagań sportowych mojej drużyny. Jestem przeciwnikiem zamykania się w czterech ścianach. Chcę państwa poprosić o wsparcie, które pozwoli realizować moją pasję.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Proszę o wsparcie potrzebne mi w życiu codziennym i w czasie wszelkich wyjazdów. Przekaż 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kruszewski, 6162.

Serdecznie wszystkim dziękuję.