Nazywam się Rafał Kacprzyk, od kilku lat walczę z chorobami różnego rodzaju, jestem pod stałą opieką wielu lekarzy specjalistów. Zdiagnozowano u mnie wielopoziomową dyskopatię kręgosłupa. Mam poważne problemy z prawym stawem kolanowym. W październiku 2019 zdiagnozowano nowotwór o niepewnym lub nieznanym charakterze jamy ustnej i narządów trawiennych.

Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować i codziennie czynności sprawiają mi sporo trudu. Przede mną liczne konsultacje, leczenie i rehabilitacja. Niestety w ramach NFZ nie ma możliwości dofinansowania wszystkich moich potrzeb. W celu poprawienia mojego stanu zdrowia niezbędna jest kosztowna operacja, na którą mnie nie stać, a terminy w ramach NFZ są odległe dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie.

Wasza pomoc jest dla mnie szansą na lepsze życie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KACPRZYK, 11913 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą.