Mam na imię Rafał. Od ponad 2 lat poruszam się na wózku inwalidzkim. Miałem bardzo poważny wypadek w wyniku którego złamałem kręgosłup i uszkodziłem rdzeń.Każdy dzień wymaga ode mnie wiele trudu. Dla każdego zdrowego człowieka podstawowe czynności są rutyną, a dla mnie to nie lada wyczyn, codzienna toaleta i ubranie zabierają dużo czasu. Od 2 lat rehabilituje się i walczę o sprawność by w końcu stanąć na nogi. Niedawno znalazłem informacje o rehabilitacji na egzoszkielecie. To dla mnie duża szansa, która wiąże się z ogromnymi kosztami. Nigdy nikogo nie prosiłem o pomoc, zawsze starałem się sam utrzymać swoją rodzinę jednak rehabilitacja wymaga dużych środków, dlatego teraz proszę Państwa o wsparcie.Moim marzeniem jest tylko jedno stanąć na nogi i wyjść z żoną i dziećmi na zwykły spacer. Dlatego proszę ludzi dobrej woli którzy chcą pomóc w walce o sprawność o 1%

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Janiszewski, 8428 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz walkę o moje lepsze jutro.