Witam, nazywam się Górecki Rafał. Choruję od ponad 30 lat na zesztywniające zapalenie stawów kręgosłupa (ZZSK), choroba doprowadziła, że  potrzebuję do pomocy osoby trzeciej w wykonywaniu podstawowych czynności życiowych. Samo ubranie się jest dla mnie nie lada wyczynem...

Witam, nazywam się Górecki Rafał.Choruję od ponad 30 lat na zesztywniające zapalenie stawów kręgosłupa (ZZSK), choroba doprowadziła, że  potrzebuję do pomocy osoby trzeciej w wykonywaniu podstawowych czynności życiowych. Samo ubranie się jest dla mnie nie lada wyczynem.Dwa zawały jakie przeszedłem osłabiły mi serce i doszło utrwalonego napadowego migotania przedsionków. Jestem osobą samotną, a renta nie wystarcza na wszystkie potrzebne rzeczy: leki, rehabilitację, żywność, ubrania i podstawowe środki życia codziennego.  Z całego serca wszystkim dziękuję. Rafał

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę  Fundacji Avalon z dopiskiem Górecki, 6037 pomagacie mi przeżyć każdy kolejny dzień. Wspieracie mnie w walce o zdrowie oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca wszystkim dziękuję. Rafał