Nazywam się Rafał Gadzała, mam 27 lat, pochodzę z Krosna, aktualnie mieszkam we Wrocławiu. Na skutek wypadku, który miał miejsce w czerwcu 2017 r straciłem obie nogi. Urazy zmiażdżeniowe obejmujące liczne okolice kończyn dolnych wywołały konieczność dokonania urazowej amputacji na poziomie miedzy stawek kolanowym a stawem skokowym. Przeszedłem długą hospitalizacje ze względu na powikłania i szereg zabiegów operacyjnych, w tym kolejne reamputacje obu podudzi. Jeszcze do niedawna cieszyłem się życiem, prowadziłem aktywne życie rodzinne, uprawiałem sport, podróżowałem. W jednym momencie życie, plany na przyszłość moje, narzeczonej i dziecka legły w gruzach. Czeka mnie długa rehabilitacja, bardzo kosztowne protezy, walka o powrót do sprawności  i samodzielności, do tego potrzebuję uzbierać środki finansowe.Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie w powrocie do zdrowia i samodzielności.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gadzała, 8132 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.