Radosław Puchała

Mam na imię Radek, niedawno zachorowałem na cukrzycę typu 1. Cukrzyca to bardzo podstępna, przewlekła i niestety nieuleczalna choroba, która niesie ze sobą ogromne zagrożenie każdego dnia. Wymaga pomiaru poziomu cukru około 10 razy na dobę, podawania insuliny poprzez wstrzykiwanie w dawce odpowiedniej do poziomu cukru i spożywanych posiłków przeliczanych wagowo na wymienniki węglowodanowe. Jestem nastolatkiem i chciałbym żyć i funkcjonować jak większość moich rówieśników. Teraz uczę się jak obsługiwać pompę insulinową – do tej pory dzielnie znosiłem zastrzyki. Ode mnie wiele zależy – moje zdrowie, moja edukacja, moja aktywność. Stałe leki, odpowiednia dieta, częste badania i specjalistyczna opieka są mi bardzo potrzebne, abym mógł żyć tak jak inne dzieci. Zmagania z cukrzycą to bardzo trudna i kosztowna walka. Dlatego zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o wsparcie finansowe na dalsze leczenie i rehabilitację. Wypracowuję swój styl życia z cukrzycą. Trzymajcie za mnie kciuki i wspierajcie mnie !

PAMIĘTAJCIE O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT !!!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Puchała, 2437 pomagacie mi w moich codziennych zmaganiach z chorobą.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<