Nazywam się Radosław Dzierzbicki, mam 32 lata. W wieku 17 lat uległem wypadkowi samochodowemu, czego skutkiem jest uszkodzenie centralnego układu nerwowego i porażenie czterokończynowe.

Po wypadku byłem 4 miesiące w śpiączce, dzięki leczeniu, staraniom lekarzy i ciągłej rehabilitacji zacząłem wracać do zdrowia. Obecnie jeżdżę na turnusy rehabilitacyjne, które są bardzo kosztowne. Jestem też rehabilitowany w domu. Mam ogromną chęć i siłę do walki o własne zdrowie, chciałbym móc być bardziej sprawną osobą, dlatego zwracam się z prośba o pomoc finansowa, która bardzo mi pomoże dążyć do tego celu.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Dzierzbicki, 10545 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.