Nazywam się Przemysław Wrzeszcz. Urodziłem się w 1972r. Od wczesnego dzieciństwa cierpię na MPD czterokończynowe. Z wiekiem schorzeń przybywa.

Obecnie mam także niewydolność nerek, nadciśnienie oraz kłopoty z układem trawiennym. Często wałczę z silnymi bólami. Mimo tych wszystkich dolegliwości staram się cieszyć życiem. W mojej duszy zawsze grała muzyka, a głowa była pełna marzeń. Mam bardzo dobry słuch muzyczny. Komponuję, piszę teksty. Marze o wydaniu własnej płyty oraz o niewielkiej choćby samodzielności. Niestety wymagam całodobowej opieki, co wiąże się z dużymi kosztami.

PROSZĘ O WSPARCIE W WALCE Z CODZIENNYMI ZMAGANIAMI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WRZESZCZ, 2244 wspieracie Państwo mnie w codziennym funkcjonowaniu i powrocie do zdrowia.

Serdecznie dziękuję.

Odsłony: 1975