Dzień dobry, nazywam się Przemysław Sucherek. Choruję na Wrodzoną łamliwość kości. Choroba ta cechuje się między innymi dużą ilością powracających złamań. Przez liczne złamania kości ulegają deformacjom, skrzywieniu, skróceniu. Dzięki żmudnej i długotrwałej rehabilitacji połączonej z hospitalizacją oraz kilku operacjom udało mi się podnieść swoją sprawność fizyczną na tyle, że obecnie poruszam się przy pomocy wózka inwalidzkiego oraz kul. Pozwoliło mi to w pewien sposób bardziej się usamodzielnić i mimo ciężkiej choroby aktywnie uczestniczyć w życiu codziennym...Jednak aby nie utracić tego co udało się wypracować przez lata konieczna jest dalsza specjalistyczna rehabilitacja wspomagana przez wykwalifikowanych rehabilitantów oraz sprzęt specjalnie do tego przeznaczony. Obecnie jednak koszty tego wszystkiego znacznie przewyższają mój domowy budżet. Dlatego zwracam się do ludzi dobrej woli, firm o wsparcie finansowe. Przekazując 1% podatku sprawią Państwo, że wszystko co osiągnąłem do tej pory nie zostanie zaprzepaszczone.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sucherek, 6295 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.