Przemysław Ptak

Przemek urodził się w 1994 roku. Od 14 października 2014 roku jego życie obróciło się o 360 stopni, ponieważ doznał samoistnego krwotoku podpajęczynówkowego pozostawiającego liczne powikłania, które wykluczyły go z normalnego życia.

Od tego momentu jego życie to operacje, badania, kosztowne leki i rehabilitacja, która jest mu bardzo potrzebna. Dlatego zwracamy się z ogromną prośbą o wsparcie finansowe, m.in. na dalsze leczenie i rehabilitację naszego syna Przemka, która pozwala mu powoli wracać do samodzielności.

POMÓŻ PRZEMKOWI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Ptak, 4704 pomogą Państwo Przemkowi w jego codziennych zmaganiach z trudnościami tego świata.

Bardzo dziękujemy, rodzice.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<