Jestem Przemek, mam 39 lat. W wieku 29 lat w grudniu 2008 r. przeszedłem operację resekcji guza śródrdzeniowego na odcinku Th1-Th5. Od tego czasu poruszam się na wózku inwalidzkim, mam niedowład kończyn dolnych.

Przez kilka lat, niemalże doskonale, radziłem sobie z trudami codziennego funkcjonowania. Niestety na początku 2016 r. podupadłem na zdrowiu, porobiły mi się głębokie odleżyny, wystąpiła silna anemia, przykurcze kończyn dolnych. Po ponad rocznych zmaganiach lekarzy zostałem wypisany ze szpitala i kontynuuję leczenie w warunkach domowych, jednak wydatki na leki, opatrunki jak i zabiegi pozwalające zniwelować przykurcze, znacznie obciążają dochody mojej rodziny.

POMÓŻ MI W WALCE O POWRÓT DO SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem BARYŃ, 10891 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia.