Przemek urodził się 22 października 2006r. z wadą genetyczną - Zespołem Downa i od pierwszych dni swego życia wymaga stałej opieki lekarzy specjalistów i rehabilitacji. Ciężka wspólna praca daje wspaniałe rezultaty, co nas bardzo cieszy. Jest bardzo wesołym, energicznym, pełnym miłości i czułości chłopcem, która potrafi cieszyć się życiem. Bardzo lubi poznawać świat który go otacza, zwłaszcza wyjazdy w pobliskie góry. Od siedmiu lat troszczy się o swego przyjaciela Czesława, kota który odwzajemnia mu swą miłość i oddanie.Będziemy wdzięczni za Państwa wsparcie i pomoc w rozwoju naszego dziecka.

WESPRZYJ CODZIENNE FUNKCJONOWANIE PRZEMKA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Banaszewski, 6779 pomagacie nam Państwo w codziennych zmaganiach o lepsze jutro dla naszego Syna.