Witamy wszystkich w Nowym roku! Zbliża się czas rozliczania pitów. Z całego serca dziękujemy za przekazanie 1% w ubiegłym roku, który jest już za nami zamknięty. Natomiast przed nami kolejny, z wieloma niewiadomymi.

Przed nami radioterapia, bardzo trudny etap leczenia, nie wiemy co przyniesie. Następnie czeka nas długa rehabilitacja neurologopedyczna, nauka jedzenia i wiele innych konsultacji badań i obowiązków a co za tym idzie wydatków dlatego prosimy was o pomoc, jeśli nie macie jeszcze celu, możecie przekazać to naszej ukochanej twardzielce Poli, która swoim uśmiechem zawsze wszystko wynagradza.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Aniszewska, 10761 pomagacie mi w walce z chorobą i codziennym funkcjonowaniu.