Nazywam się Piotr Zarzycki. Urodziłem się 01.04.1996 roku. Od dzieciństwa zmagam się z padaczką skrytopochodną, której pochodzenia do dziś nie zdołano zdiagnozować.

Od 8 lat leczę się na cukrzycę typu II. Ortopeda wykrył, że mam krótszą lewą nogę o 2,5 cm i muszę nosić ortopedyczny but. Schorzenia te wymagają ciągłej rehabilitacji, farmakologicznego leczenia i stałej specjalistycznej opieki lekarskiej. Pomimo tego, jestem pozytywnie nastawionym do życia chłopcem. Jestem uczniem zawodowej szkoły specjalnej, bo epilepsja w wieku wczesnodziecięcym uszkodziła mi pamięć (pośrednią) i nie mogę się uczyć tak jak moi rówieśnicy. Państwa wsparcie zapewniłoby mi efektywniejsze leczenie, rehabilitację oraz uczestnictwo w terapii zajęciowej.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% z podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZARZYCKI, 3251 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Z góry dziękuję za pomoc.