Mam na imię Piotruś. Urodziłem się 18 października 2010 roku wraz z moją siostrzyczką Anią. Byłem zdrowy przez pierwsze 5 miesięcy swojego życia. W kwietniu 2011 roku zachorowałem, moja główka stała się wielka. Od tamtej pory przeszedłem 3 operacje ewakuacji wodniako-krwiaków z przestrzeni podtwardowkowej oraz jedną operację plastyki czaszki. Mam padaczkę i problemy z koordynacja ruchowa. Dzięki Waszej pomocy oraz staraniom mojej mamy i dziadków, chodzę i dobrze się rozwijam. Naszej mamie ciężko samej utrzymać naszą rodzinę, opłacać moich lekarzy i wyjeżdżać ze mną do Warszawy i Gdańska do specjalistów. Dziękuję za dotychczasową pomoc!Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Staśkiewicz, 1327 pomagacie mi w walce o zdrowie i moją przyszłość!

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE