Piotr Staśkiewicz

Mam na imię Piotruś. Urodziłem się 18 października 2010 roku wraz z moją siostrzyczką Anią. Byłem zdrowy przez pierwsze 5 miesięcy swojego życia. W kwietniu 2011 roku zachorowałem, moja główka stała się wielka. Od tamtej pory przeszedłem 3 operacje ewakuacji wodniako-krwiaków z przestrzeni podtwardowkowej oraz jedną operację plastyki czaszki. Mam padaczkę i problemy z koordynacja ruchowa. Dzięki Waszej pomocy oraz staraniom mojej mamy i dziadków, chodzę i dobrze się rozwijam. Naszej mamie ciężko samej utrzymać naszą rodzinę, opłacać moich lekarzy i wyjeżdżać ze mną do Warszawy i Gdańska do specjalistów. Dziękuję za dotychczasową pomoc!Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Staśkiewicz, 1327 pomagacie mi w walce o zdrowie i moją przyszłość!

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<