Piotr Rochowicz

Piotr Rochowicz z Pruszkowa 10 lat temu przebył ciężki udar mózgu i wylew, wcześniej zawał serca. Cierpi także na niedrożność kończyn dolnych, cukrzycę i nadczynność tarczycy. Ma poważny lewostronny niedowład ciała. Z trudem porusza się w obrębie mieszkania. Na prawdziwym spacerze nie był od dnia choroby. Dopóki żyła jego wspaniała Żona, potrafił ż trudem jakoś funkcjonować. Ale po kilku latach odebrał Mu ją - z całą bezwzględnością - inwazyjny nowotwór płuc. Od tego czasu opiekę nad nim przejął 40-letni syn, który zrezygnował z przyzwoitej pracy, prywatnego życia, bo choroba Taty wymaga całodobowej „obsługi”: przygotowania posiłków, podania leków, kąpieli, zmiany bielizny, niemal stałej obecności. Kiedyś tworzyli szczęśliwą rodzinę, bo Piotr bardzo ciężko na to pracował. Kiedyś integrowali całe rodzinne i przyjacielskie otoczenie. Dziś modlą się nie tylko o to, by nie zabrakło na konieczne lekarstwa i chleb, ale o najskromniejszą wizytę niegdyś tak bardzo bliskich ludzi. Żyją na granicy wegetacji. Potrzebują Państwa wsparcia.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Rochowicz,2298 pomożecie Państwo Piotrowi w jego codziennych zmaganiach z losem. Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy!Dodatkowe informacje o Piotrze znajdziecie Państwo na stronie: http://pomocdlataty.pl

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<