Nazywam się Piotr Mańka. W 2010 roku zdiagnozowano u mnie Stwardnienie Rozsiane, chorobę nieobliczalną która z każdym rokiem ogranicza moją sprawność fizyczną.

Zwracam się z prośbą o przekazanie 1 %podatku lub darowiznę na moje leczenie i rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie. Mając wsparcie i pomoc najbliższych w codziennych czynnosciach, ułatwia to moją walkę z tym przeciwnikiem jakim jest SM. Jednak w tym wszystkim nieoceniona jest pomoc z 1%, która pokrywa koszty rehabilitacji, lekarstw i sprzętu rehabilitacyjnego.

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem MAŃKA, 8870 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność.