Cześć, jestem Piotruś. Mam 3 latka. Urodziłem się z wadami genetycznymi. Nastąpiło u mnie niedotlenienie mózgu, wylew śródczaszkowy i problemy neurologiczne. Specjaliści rozpoznali wentrikulomegalię, zaniki OUN i skompensowane wodogłowie. Mam rozszczep podniebienia i brak kości czołowej.

Kolejną wadą wrodzoną jest stopa szpotawa. Niestety nastąpił nawrót deformacji. Moja stopa od nowa wymaga operacji, rehabilitacji i sprzętu ortopedycznego. Wszystkie poradnie specjalistyczne znajdują się poza moim miejscem zamieszkania. Moi rodzice i Ja potrzebujemy Twojej pomocy. Proszę o fundusze na leczenie, konsultacje, zakup bucików ortopedycznych i koszty podróży. Kto ratuje jedno życie ratuje cały świat. I Ty możesz uratować moje życie.

KTO RATUJE JEDNO ŻYCIE - RATUJE CAŁY ŚWIAT

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem LUTTERA, 10379 pomagasz mi w codziennych zmaganiach. Dziękuję za wsparcie!