Piotr Kłosiewski

Mam na imię Piotr i mam 32 lata. W wieku 25 lat zachorowałem na dystonię. To przewlekła choroba neurologiczna. Objawia się niekontrolowanymi skurczami mięśni ciała, które to powodują, że całe ciało zaczyna drzeć (jak przy zimnie). Emocje stres, którego w życiu nie brakuje dodatkowo nasilają objawy. Przeszedłem całą ścieżkę leczenia farmakologicznego. Po pięciu latach walki z chorobą poddałem się operacji wszczepienia stymulatorów do mózgu. Złagodziły one częściowo symptomy schorzenia. Aby poprawić swoją sprawność musiałbym co jakiś czas wstrzykiwać toksynę botulinową w mięśnie objęte chorobą. Lek ten jest nierefundowany przez NFZ, a koszt jego bardzo wysoki.Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc w nieustającej walce z chorobą. Pieniądze zebrane w ramach 1% pragnę przeznaczyć na toksynę botulinową i ciągłą rehabilitacje, która pozytywnie wpływa na moje mięśnie.Z pomocą rodziny, przyjaciół i ludzi dobrej woli chciałbym powrócić do sprawności.  Serdecznie dziękuje za każde wsparcie.

Z POMOCĄ RODZINY, PRZYJACIÓŁ I LUDZI DOBREJ WOLI CHCIAŁBYM WRÓCIĆ DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Kłosiewski, 1920 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w realizacji moich marzeń o powrocie do zdrowia.

Serdecznie dziękuje za każde wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<