Piotr ma 40 lat, posiada  ślepotę wrodzoną od urodzenia, choruje na padaczkę, posiada niepełnosprawność intelektualną. Piotr porusza się wyłącznie z pomocą drugiej osoby, posiada znaczny stopień niepełnosprawności.

Niestety, do końca życia nie jest zdolny do samodzielnej egzystencji i wymaga opieki drugiej osoby. Postrzeganie świata przez Piotra ogranicza się jedynie do dotyku i rozpoznawania najbliższych po głosie. Zwracam się z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów związanych z leczeniem i rehabilitacją Piotra.

WSPOMÓŻ PIOTRA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kaiser, 7063 pomagacie w codziennym funkcjonowaniu Piotra.

Dziękuję bardzo za pomoc, zrozumienie i okazane serce.