Nazywam się Piotr Jurczak. W roku 2019 uległem wypadkowi spadając z rusztowania na budowie w Niemczech. W wyniku tego niefortunnego zdarzenia doznałem porażenia czterokończynowego.

Operacja, miesiące pobytu w szpitalach i ośrodku rehabilitacyjnym tylko częściowo przywróciły mi sprawność. Abym mógł być dalej rehabilitowany potrzeba jeszcze dużo czasu i dużo pieniędzy. Przeszedłem już bardzo długą i trudną drogę, pozwólcie proszę, aby moja walka o powrót do samodzielności dobiegła końca !

PROSZĘ, POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JURCZAK,12670 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i pomagacie mi wrócić do sprawności.

Za każdą pomoc serdecznie dziękuję, Piotr.