Nazywam się Piotr Giżyński, mam 46 lat. W wyniku urazu, 4 lata temu, został u mnie przerwany rdzeń kręgowy, czego skutkiem jest bezwład od pasa w dół. Niestety nie ma nadziei na przywrócenie władzy w nogach i kontroli nad funkcjami fizjologicznymi. Od wypadku poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim.

Staram się żyć i funkcjonować normalnie, ale nie jest mi łatwo. Niepełnosprawność, z którą się borykam z każdym rokiem pogłębia się, a co za tym idzie, mój stan zdrowia również się pogarsza. Jedynie rehabilitacja, która jest bardzo kosztowana pozwala ten proces spowolnić i daje ulgę w codziennym bólu. Staram się być samodzielny i nie uzależniać od innych dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na moją dalszą rehabilitację i zakup niezbędnego sprzętu do rehabilitacji.

POMÓŻ MI W MOJEJ DRODZE DO SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Giżyński, 14816 wspierają mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję, Piotr.