W wieku 23 lat uległem wypadkowi, w wyniku którego złamałem kręgosłup na odcinku piersiowym z uszkodzeniem rdzenia kręgowego (paraliż kończyn dolnych). Nagle z osoby samodzielnej i aktywnej stałem się osobą niepełnosprawną, zależną od innych.

Przeszedłem 2 operacje kręgosłupa szyjnego, które bardzo mi pomogły. Koszty leczenia i rehabilitacji przekraczają moje możliwości finansowe. Dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie w zakupie leków, rehabilitacji, wyjeździe na turnus rehabilitacyjny, zakupie niezbędnych rzeczy do samodzielnej egzystencji, przedmiotów ortopedycznych. Mam synka Gabriela, chciałbym jak najwięcej uczestniczyć w jego życiu. Nie sposób tego wszystkiego opisać, resztę informacji udzielę indywidualnie, po przesłaniu e-maila na adres: [email protected]

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GAWRYSIAK,4897 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.