Piotr Białas

Nazywam się Piotr Białas. Jestem po dwóch rozległych udarach, które zabrały mi wszystko. Nie umiem chodzić i mówić, częściowo utraciłem wzrok. Jestem niezdolny do samodzielnej egzystencji.Intensywna rehabilitacja daje nadzieję na odzyskanie częściowej sprawności i pozwoli mi wrócić do życia.

POMÓŻ MI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Białas, 4366 dajecie mi szansę na lepsze jutro.Dziękuję wszystkim.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<