Nazywam się Piotr Bartoszuk, mam 34 lata. Choruję na nieuleczalną, postępującą dystrofię mięśniową. Poruszam się wyłącznie za pomocą wózka inwalidzkiego. Mam dwoje dzieci pełnych energii, z którymi chciałbym spędzać jak najwięcej czasu, nie tylko w domu, ale również na świeżym powietrzu.

Pomimo moich ograniczeń jestem osobą aktywną, która nie lubi siedzieć w domu. Staram się realizować moją dziecięcą pasję, którą jest wędkarstwo. Każda wolna chwila nad wodą jest dla mnie nie tylko wspaniałym hobby, ale również znakomitą formą rehabilitacji. Wymagam stałej rehabilitacji, która przekracza moje możliwości finansowe.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BARTOSZUK,14361 pomagasz mi w moich codziennych zmaganiach.

Możesz wesprzeć mnie też SMS-em o treści POMOC 14361, na numer 75 165.