Witam, nazywam się Paweł Szostek, mam 27 lat, jestem po wypadku w 2009 r...

Witam, nazywam się Paweł Szostek, mam 27 lat, jestem po wypadku w 2009 r. Moje schorzenie jest skomplikowane, ponieważ doznałem wielonarządowych złamań, przeszedłem wiele operacji, każdą coraz cięższą, mam ubytki kości w lewej kończynie dolnej, która musi być ponownie operowana, jak i zaortezowana, prawa kończyna jest po amputacji. Miałem także kilka poważnych zakażeń, jakim był np. gronkowiec złocisty, złamanie z przemieszczeniem w kręgosłupie, co ciąży mi do teraz z bólami. Jestem na wózku inwalidzkim, chciałbym zacząć funkcjonować jak kiedyś, zacząć ćwiczyć, rehabilitować się, wyjeżdżać, pracować, uczyć się, niestety nie mogę  - zbyt dużo barier.Dla powrotu aktywnego życia, potrzebna jest mi ciągła rehabilitacja, zabiegi, ćwiczenia oraz odpowiedni sprzęt umożliwiający poruszanie się. Pociąga to za sobą konieczność wydania dużych środków pieniężnych, których nie posiadam. Mam córkę, chcę dla niej i siebie walczyć. Więc proszę o pomoc.

POMÓŻ MI ZWALCZYĆ CHOROBĘ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szostek, 6665 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Z góry bardzo dziękuję.